hondenpoot Contact hondenpoot Wie zijn wij ? hondenpoot Onze honden  hondenpoot Nieuws  hondenpoot  Puppies  hondenpoot Onze Nesten hondenpoot Voeding  hondenpoot Foto's hondenpoot Links hondenpoot Gastenboek


Voeding


Onze honden worden gevoerd met hoogwaardig kwaliteitsvoer. Dit voer is wellicht duurder in aanschaf maar voordeliger in gebruik (omdat je er minder van nodig hebt) en uiteindelijk belangrijk voor het gezond en evenwichtig opgroeien van de hond. Het is belangrijk hier niet op te bezuinigen om uw hond in goede conditie te houden. Wij hebben gekozen voor het voer van Royal Canin. Dit is hoogwaardige voeding met ingrediënten van topkwaliteit gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van hondenvoeding.
logo Royal Canin

Royal Canin heeft rasspecifieke voeding die aansluit op de behoefte van de Labrador Retriever. Dit heeft de volgende eigenschappen:
Voor meer informatie over dit voer verwijzen wij naar de website: Royal Canin

Onze volwassen honden krijgen het voer verdeeld over 2 porties per dag.
Uiteraard houden wij rekening met de aanbevolen hoeveelheden van de verpakking echter wij voeren op het oog. Je mag de hond zijn ribben niet zien maar moet ze wel nog kunnen voelen. De ene hond is de andere niet en door goed naar je hond te kijken stem je daar zijn persoonlijke voerbehoefte op af. Onze honden krijgen (af en toe) als tussendoortje een hondenkoekje of als extraatje soms gekookte witte rijst of een appel. Onze honden krijgen GEEN andere dingen tussendoor of extraatjes om hun gezondheid te waarborgen!

Het is van groot belang de puppies het eerste levensjaar NIET te wisselen van voer om darmproblemen te voorkomen. Wij verwachten dan ook van onze pupkopers dat zij het voer -dat wij adviseren- gedurende tenminste het eerste levensjaar zullen blijven geven. De puppen zullen ook gevoerd worden met het voer van Royal Canin. Dit voer is in alle dierspeciaalzaken te verkrijgen.

voer pup    voer volwassen Labrador

Wij hebben jarenlang het voer van Mastery gegeven aan onze honden tot volle tevredenheid echter door gewijzigde omstandigheden hebben wij besloten een nieuwe weg in te slaan. Wij willen Tamara van Katten en Hondenvoer bedanken voor de jarenlange samenwerking.